Podcasts

Elke goede dialoog gaat misschien over iets onbekends.

Subscribe en luister via
Laatste Podcast

Versterk je zelfgenezend vermogen

Luisteren is een natuurlijke eigenschap van het hart. In luisteren met je hart zit heling en dan kies je voor inspiratie. Maar toch is het een eigenschap die niet bij iedereen naar boven komt.

Ik ben ervan overtuigd dat door de vervreemding van onze ziel – vanwege blokkades en overtuigingen waar wij ons krampachtig aan proberen vast te houden – empathie verdwijnt.

Je hart is de poort naar je ziel, naar je licht en je authentieke kracht, en juist daar zit er een overvloed aan liefde.

In een warm en kwetsbaar gesprek met Dwight, belichten we de kracht van luisteren, maar ook de sporen die emotionele onveiligheid achter laten.


Recente Podcasts

De adem

3 mei 2021

Verbinden met Roms

Door op aanmelden te klikken kun je jezelf toevoegen aan de WhatsApp Nieuwsgroep. Om de rust te behouden zal je net als andere leden geen berichten kunnen sturen in de groep, maar je zal wel berichten ontvangen over onder andere nieuwe podcast.

Ook zal bijvoorbeeld jouw mening gevraagd worden. Hierop kun je privé antwoorden via WhatsApp.

Het lijkt mij ook leuk om eens met jou te chatten over wie je bent, wat je doet en wat je drijft. Je bent natuurlijk nergens toe verplicht.

`Zullen we verbinden?

Verbinden met Roms

Klik hieronder om met mij te verbinden

Romario Ritfeld