Met de stroom mee

Beschrijving

Kan jij je voorstellen.. in de bloei van je leven, je hoofd vol met gedachtes die jouw identiteit een vorm zullen geven zoals jij dat wilt, en opeens kan je wat je had bedacht voor jouzelf niet meer waarmaken. Op 23 jarige leeftijd werd Willem getroffen door een herseninfarct en zijn wereld stond op z’n kop. Een jonge gitarist die heeft mogen samenwerken met grote artiesten Anouk, Soulvation & Postmen, kreeg te maken met een levensveranderende gebeurtenis. Willem is een ware optimist die gemaakt is voor podia. Nu niet als maar als spreker. Ik verbind met Willem en hij leert mij dat het leven meer is dan een levenstijl.

Verbinden met Roms

Door op aanmelden te klikken kun je jezelf toevoegen aan de WhatsApp Nieuwsgroep. Om de rust te behouden zal je net als andere leden geen berichten kunnen sturen in de groep, maar je zal wel berichten ontvangen over onder andere nieuwe podcast.

Ook zal bijvoorbeeld jouw mening gevraagd worden. Hierop kun je privé antwoorden via WhatsApp.

Het lijkt mij ook leuk om eens met jou te chatten over wie je bent, wat je doet en wat je drijft. Je bent natuurlijk nergens toe verplicht.

`Zullen we verbinden?

Verbinden met Roms

Klik hieronder om met mij te verbinden

Romario Ritfeld