“Life is about connection, not perfection”

Misschien is het wel het grootste cliché van de tegenwoordige tijd; de onaflatende zoektocht naar levensgeluk.
Volgens mij draait geluk niet om het najagen van het perfecte bestaan, maar om verbinding. Verbinding met elkaar, maar ook met onszelf. Verbinden begint met praten, met luisteren; elkaar begrijpen en elkaar verstaan.

Verbinden met Roms is een podcast die draait om dit thema, waar de nadruk ligt op authenticiteit, kwetsbaarheid, kennis, wederzijds begrip en groei. Een platform waar het ego aan de kant wordt geschoven, waar vanuit het hart kan worden gesproken, zonder te oordelen. Als host van deze podcast is het mijn doel om een sfeer van intimiteit en chemie te creëren tussen de tafelgast en de luisteraars; een plek waar verschillende inzichten en ervaringen gedeeld kunnen worden. Boeiende gesprekken met mensen in alle soorten en maten, maar altijd met een eigen verhaal. Dus vergroot je bewustzijn; Verbind je met Roms.

Verbinden met Roms

Door op aanmelden te klikken kun je jezelf toevoegen aan de WhatsApp Nieuwsgroep. Om de rust te behouden zal je net als andere leden geen berichten kunnen sturen in de groep, maar je zal wel berichten ontvangen over onder andere nieuwe podcast.

Ook zal bijvoorbeeld jouw mening gevraagd worden. Hierop kun je privé antwoorden via WhatsApp.

Het lijkt mij ook leuk om eens met jou te chatten over wie je bent, wat je doet en wat je drijft. Je bent natuurlijk nergens toe verplicht.

`Zullen we verbinden?

Verbinden met Roms

Klik hieronder om met mij te verbinden

Romario Ritfeld