De kracht van eerlijkheid

Beschrijving

Als jongen ben ik opgegroeid in een omgeving waarbij kwetsbaarheid werd gezien als zwakte en dat hoort niet bij het zijn van een man. Dat betekent dat ik bepaalde emoties niet kon doorvoelen, laat staan kenbaar maken. Nu ik dat beter kan, zijn de gesprekken en de mensen om mijn heen veel authentieker. Samen met Dwight Gefferie, Content creator en schrijver, ga ik de diepte in en we raken aan de praat over de emoties die wij meenemen in onze levensreis, de culture trauma’s die een enorme impact op ons hebben, maar vooral hoe waardevol die bewustwording daarvan is.

Verbinden met Roms

Door op aanmelden te klikken kun je jezelf toevoegen aan de WhatsApp Nieuwsgroep. Om de rust te behouden zal je net als andere leden geen berichten kunnen sturen in de groep, maar je zal wel berichten ontvangen over onder andere nieuwe podcast.

Ook zal bijvoorbeeld jouw mening gevraagd worden. Hierop kun je privé antwoorden via WhatsApp.

Het lijkt mij ook leuk om eens met jou te chatten over wie je bent, wat je doet en wat je drijft. Je bent natuurlijk nergens toe verplicht.

`Zullen we verbinden?

Verbinden met Roms

Klik hieronder om met mij te verbinden

Romario Ritfeld