Babbeltje met m’n mentor van toen

Beschrijving

School.. Iets waar ik in mijn jongere jaren een afschuw voor had, maar voor Peter Weppner heb ik dat nooit gehad. Mijn mentor op het Roc van Amsterdam was er altijd in tijden van nood, iemand die denkt in situaties in plaats van problemen.

Verbinden met Roms

Door op aanmelden te klikken kun je jezelf toevoegen aan de WhatsApp Nieuwsgroep. Om de rust te behouden zal je net als andere leden geen berichten kunnen sturen in de groep, maar je zal wel berichten ontvangen over onder andere nieuwe podcast.

Ook zal bijvoorbeeld jouw mening gevraagd worden. Hierop kun je privé antwoorden via WhatsApp.

Het lijkt mij ook leuk om eens met jou te chatten over wie je bent, wat je doet en wat je drijft. Je bent natuurlijk nergens toe verplicht.

`Zullen we verbinden?

Verbinden met Roms

Klik hieronder om met mij te verbinden

Romario Ritfeld